Jdi na obsah Jdi na menu
 


K čemu kojící polštář?

5. 6. 2014

Kojící polštář je skvělá věc pro těhotné ženy. Pomáhá jim najít vhodnou polohu k odpočinku, lépe se s ním usíná a je možné ho libovolně tvarovat například pod nohy nebo záda. 

Dále slouží také jako skvělý pomocník při kojení miminek již od narození. Maminka si s ním velice rychle najde vhodnou polohu pro kojení jak pro ni a její záda, tak pro svého potomka. 

I když se to nezdá, využijí ho i tatínkové - pokud je miminko živeno z láhvičky, mívají občas tatínkové problém najít si vhodnou polohu. Někteří jsou rádi že udrží v ruce miminko a s lahví si zkrátka neporadí tak zručně. V tom jim kojící polštář nahradí jednu ruku, pomůže jim najít vyhovujícící polohu. 

Kojící polštář má svou nezastupitelnou roli i v zamezení nechtěného pohybu u malých dětí, které se ještě neumí přetočit. Proto se na koncích kojícího polštáře vyskytují dvě pevné šňůrky. Dají se lehce svázat k sobě, čímž je miminko chráněno ze všech stran. 

A nemusíte se bát, že byste po ukončení kojení nevěděla, co s ním. Upotřebit se dá při odpočívání, ale může i nahradit Váš klasický polštář z ložnice. Jeho hlavní výhodou je tvar a tím i variabilita. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář